Houten Vloer Amsterdam? Ja hoor, houten vloeren te kust en te keur.

­


De Houtfabriek de partnershowroom van de Vloerderij.  Bellen? dat kan hier.

Houten vloeren in Amsterdam, dat kan bij de Vloerderij.


Een mooie houten vloer voor Amsterdam vind je in de houten vloeren showroom i­n Westbroek , gelegen tussen Utrecht en Amsterdam. Dit is misschien wel de grootste houten vloeren en parket showroom van West-Nederland. Je vind hier de mooiste vloeren van Nederland en ook nog voor een vriendelijke prijs. Houten vloer Amsterdam? Wel heel dichtbij.

Houten vloeren Amsterdam, de allermooiste houten vloeren van Overijssel.

Een houten vloer Amsterdam kan van alles zijn, niet alleen een massieve houten vloer maar ook zo'n onwrikbare multiplank, die bovendien ook nog eens super geschikt in combinatie met vloerverwarming. 't Zijn gewoon topvloeren met een massieve eiken toplaag die onverslijtbaar is. Ga ze bekijken of bel eens voor een goed houten vloeren gesprek!

Houten vloeren in Amsterdam met de mooioste showroom.

Helemaal niet duur zo'n houten vloer Amsterdam, je koopt hem al vanaf een tientje of drie. Je hebt dan een vloer die door en door massief is en tegen een stootje kan, ook kun je kiezen voor zo'n mooie lamelplank met een super harde eiken toplaag. En de kleuren, ja ook hierin is veel keus, tegenwoordig is het allemaal olie dus de tinten zijn puur natuur. Parket schuren in Amsterdam? Dat regelen we vanuit onze vestiging in Apeldoorn

 


­
­Een Frans eiken vloer staat overal mooi
Een fantastische Frans Eiken vloer­

Een massief Frans Eik­en Houten Vloer in het echt te bewonderen in onze showvloeren woningen., kijk ook eens op www.devloerderij.nl

Super massief houten vloer, 2 cm dik. Het echte werk., Deze houten vloer bieden wij aan voor:

€ 31,95 per m2 (incl. BTW)

              Bel tot 10 uur 's-avonds onze infolijn...0521-515432 ­

­­

­houten vloeren weetjes 

WIST JE DAT..­
Houten vloeren een leven lang meegaan?
Een ge-oliede houten vloer gewoon nat gedweild kan worden?
Er meer dan 8 kleuren ol­ie bewerkingen zijn voor een houten vloer?
Voor grote vertrekken de Combi- of Multiplank geschikter is?­
Frans eiken vloerhout ook op trappen gelegd kan worden?
We alle houten vloeren rechtsreeks uit eigen schaverij leveren?
­­­Wist je dat van houten vloeren?­­

Houten vloeren weetjes
­
­ ­
tips voor houten vloeren

TIPS:

    ­­­
  • ­ De optimale luchtvochtigheid voor een houten vloer is 65%
  • Soundex is een prima ondervloer (TNO) voor appartementen met houten vloeren
  • Een houten vloer leg je rondom 1,5 cm vrij
  • Plaats onder meubilair dat regelmatig verschoven wordt, viltjes. Hiermee voorkom je beschadigingen aan je houten vloer.
  • Zorg ervoor dat er bij de voor en achterdeuren een deurmat wordt gelegd. Zo voorkom je dat het ergste vuil op de houten vloer terecht komt.
  • Plaats plantenbakken met openingen e.d. nooit direct op de houten vloer, maar zet deze bijvoorbeeld op een schaaltje zodat er geen water op de houten vloer kan lekken. Het water kan kalkplekken veroorzaken op je houten vloer
  • Met goed onderhoud voorkom je slijtage van je houten vloer.
­Tips voor (het onderhoud van) je houten vloer
Houten vloeren tips

­­­

De PlankenPolka

Luister hier eens naar de PlankenPolka, dit was een Vloerderij radio jingle uit de vorige eeuw. Gezongen door de Overijselse troubadour Gerard Buisman. Klik en luister!

Amsterdam en houten vloeren

Ook een showroom in Westbroek tussen Amsterdam en Utrecht.
Vol met de mooiste houten vloeren, ga ze gewoon eens bekijken in die super uitgebreide houten vloeren showroom. Hier vind je ontzettend veel houten vloeren, maar ook visgraatvloeren die zo goed verkocht worden in Amsterdam.

Houten vloer schuren??

Om een houten vloer goed te schuren heb je een vakman nodig en ja hoor, je hebt hem gevonden, klik                  hier                            en vul maar snel het formulier in.


Visgraatparket in Zwolle

Visgraatparket wordt veel verkocht in Amsterdam. Het is de laatste tijd erg populair. Ook in Amsterdam wordt het veel  verkocht gelegd. Je kunt ook via de Vloerderij partner Vloervast je parket vakkundig laten leggen. 

Het laatste nieuws in Amsterdam

Met dank aan AT5